Filtrează dupa dată
Dată

Curs Valutar

1 EUR = 4.9762

1 USD = 4.7170

Pagina principala

-

Mihaela Bilic recomandă carnea de porc ca fiind superioară celei de vită; Beneficiile și modul de preparare sunt esențiale

Mihaela Bilic recomandă carnea de porc ca fiind superioară celei de vită; Beneficiile și modul de preparare sunt esențiale

Mihaela Bilic recomandă carnea de porc ca fiind superioară celei de vită datorită grăsimilor mai sănătoase pe care le conține. Nutriționistul popular subliniază că, deși carnea de porc este adesea considerată grasă, aceasta poate fi consumată în mod sănătos, în special dacă se aleg tăieturi nobile, precum cotletul sau mușchiul. Grăsimea de porc este mai puțin saturată și se aseamănă cu cea din uleiul de măsline, ceea ce o face o opțiune mai bună. Bilic menționează că este esențial să se gătească carnea corect, evitând prepararea excesivă care poate întări proteinele, și recomandă consumul de carne de porc chiar și cu un strop de grăsime, având în vedere că românii au o chimie genetică bună cu această carne. De asemenea, ea face distincția între tăieturile de calitate superioară și cele mai grase, sugerând că cele mai gustoase sunt cele cu fibră și mușchi, care sunt, de obicei, mai scumpe.

Citeste pe larg
logo footerlogo footer

Personalizează-ți știrile cu surse verificate, conținut relevant și informare eficientă.

©2023. Toate drepturile rezervate.