Filtrează dupa dată
Dată

Curs Valutar

1 EUR = 4.9762

1 USD = 4.7170

Pagina principala

-

Temperatura de gătire a cărnii: Prevenirea infecțiilor cu E.coli este esențială; Recomandări pentru siguranța alimentară

Temperatura de gătire a cărnii: Prevenirea infecțiilor cu E.coli este esențială; Recomandări pentru siguranța alimentară

Pentru a evita riscul de infecție cu E.coli, carnea trebuie gătită la 72 de grade Celsius. Această bacterie, frecvent întâlnită în carnea insuficient preparată, poate provoca simptome severe precum diaree, crampe intestinale și febră. Dr. Jason Singh subliniază importanța gătitului corect, în special pentru carnea tocată, care trebuie atinsă la temperatura internă de 72 de grade Celsius. Deși majoritatea persoanelor se recuperează după infecții, complicațiile pot fi grave, în special pentru persoanele cu sistem imunitar slăbit sau vârstnici. Spălarea mâinilor și separarea cărnii crude de alte alimente sunt măsuri esențiale pentru prevenirea infecțiilor.

Citeste pe larg
logo footerlogo footer

Personalizează-ți știrile cu surse verificate, conținut relevant și informare eficientă.

©2023. Toate drepturile rezervate.