logo
gastronomie
Știri
Revista
Radar
Locale
Filtrează dupa dată
Dată

Curs Valutar

1 EUR = 4.9759

1 USD = 4.7742

Pagina principala

-

Trucul cu cartoful în apa de desărat varza murată; Cum să reduci excesul de sare eficient

Trucul cu cartoful în apa de desărat varza murată; Cum să reduci excesul de sare eficient

Adăugarea unui cartof în apa de desărat varza murată ajută la absorbția excesului de sare. Această metodă simplă și eficientă permite echilibrarea gustului verzei, fără a compromite aroma. Atunci când varza murată este prea sărată, se poate lăsa la desărat cu un cartof timp de cel puțin o oră sau chiar peste noapte, în funcție de intensitatea sării. Tradiția sugerează că varza se pune la murat între 26 octombrie și 30 noiembrie, iar acest truc poate fi extrem de util pentru cei care doresc să se bucure de gustul său autentic.

Citește pe larg
logo footerlogo footer

Personalizează-ți știrile cu surse verificate, conținut relevant și informare eficientă.

©2023. Toate drepturile rezervate.