logo
sanatate
Știri
Revista
Radar
Locale
Filtrează dupa dată
Dată

Curs Valutar

1 EUR = 4.9759

1 USD = 4.7742

Pagina principala

-

Alimentele care provoacă halitoza: Ce trebuie să eviți pentru o respirație proaspătă

Alimentele care provoacă halitoza: Ce trebuie să eviți pentru o respirație proaspătă

Igiena orală este esențială, dar nu întotdeauna suficientă! Dr. Mihail Pautov atrage atenția asupra faptului că anumite alimente pot cauza halitoză, chiar și în condiții de igienă dentară corectă. Printre cele mai problematice alimente se numără ceapa și usturoiul, care conțin metil sulfid, o substanță ce provoacă un miros neplăcut. De asemenea, varza, broccoli și conopida contribuie la respirația urât mirositoare, datorită descompunerii lor în gură. Mezelurile, bogate în sulf, și peștele, care conține trimetilamină, sunt alte surse de halitoză, afectând astfel prospețimea respirației.

Citește pe larg
logo footerlogo footer

Personalizează-ți știrile cu surse verificate, conținut relevant și informare eficientă.

©2023. Toate drepturile rezervate.