logo
gastronomie
Știri
Revista
Radar
Locale

Pagina principala

-

Rețeta simplă pentru conopidă murată în saramură; Descoperă trucurile pentru murături perfecte

Rețeta simplă pentru conopidă murată în saramură; Descoperă trucurile pentru murături perfecte

Conopida murată este o delicatesă bogată în vitamine B și C, ideală pentru iarnă. Pentru a obține murături crocante și aromate, este esențial să prepari corect saramura, care trebuie să conțină 20-30 de grame de sare la fiecare litru de apă. Începe prin a curăța și tăia conopida în buchețele mici, apoi sterilizează borcanele. Prepară saramura prin fierberea apei cu sare, lăsând-o să se răcească înainte de a o turna peste conopidă, împreună cu usturoi, mărar și condimente. Lasă borcanele într-un loc răcoros timp de 3-4 săptămâni pentru fermentare, iar apoi te poți bucura de murături delicioase pe tot parcursul iernii.

Citește pe larg
logo footerlogo footer

Personalizează-ți știrile cu surse verificate, conținut relevant și informare eficientă.

©2023. Toate drepturile rezervate.