logo
gastronomie
Știri
Revista
Radar
Locale
Filtrează dupa dată
Dată

Curs Valutar

1 EUR = 4.9759

1 USD = 4.7742

Pagina principala

-

Cum să gătești cârnații pentru a fi fragezi și suculenți; Expertiza specialiștilor în alimentație

Cum să gătești cârnații pentru a fi fragezi și suculenți; Expertiza specialiștilor în alimentație

Specialiștii recomandă să lași cârnații să ajungă la temperatura camerei înainte de gătire. Multe persoane greșesc prin a-i găti imediat după ce i-au scos din frigider, ceea ce duce la o gătire neuniformă. Exteriorul se gătește prea repede, iar interiorul rămâne rece, rezultând cârnați uscați. Este indicat să îi scoți din frigider cu aproximativ 15 minute înainte de a-i găti. De asemenea, temperatura de gătire trebuie să fie de 71 °C pentru cârnații de porc, vită sau vițel și 75 °C pentru cei de pasăre. Folosirea unui termometru pentru carne este recomandată pentru a verifica temperatura internă.

Citește pe larg
logo footerlogo footer

Personalizează-ți știrile cu surse verificate, conținut relevant și informare eficientă.

©2023. Toate drepturile rezervate.