logo
gastronomie
Știri
Revista
Radar
Locale
Filtrează dupa dată
Dată

Curs Valutar

1 EUR = 4.9759

1 USD = 4.7742

Pagina principala

-

Ingredientul secret pentru o friptură de porc fragedă; Descoperă trucul bucătarilor de top

Ingredientul secret pentru o friptură de porc fragedă; Descoperă trucul bucătarilor de top

Pentru o friptură de porc fragedă, ingredientul secret este iaurtul. Acesta ajută la obținerea unei texturi moi și suculente, datorită acizilor care slăbesc structura proteinelor. Bucătarii recomandă marinarea cărnii în iaurt sau lapte bătut timp de cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de două ore. Este important ca, înainte de gătire, carnea să fie bine clătită și uscată, iar pentru a absorbi condimentele mai bine, se recomandă crestarea acesteia. O garnitură ideală ar fi cartofii condimentați, care completează perfect preparatul. Această tehnică este utilizată frecvent în restaurantele de top, explicând textura aparte a cărnii servite.

Citește pe larg
logo footerlogo footer

Personalizează-ți știrile cu surse verificate, conținut relevant și informare eficientă.

©2023. Toate drepturile rezervate.