Filtrează dupa dată
Dată

Curs Valutar

1 EUR = 4.9762

1 USD = 4.7170

Pagina principala

-

Fasolea, alimentul care susține producția de colagen și reduce colesterolul după 50 de ani; Beneficiile nutriționale ale 'aurului negru' pentru sănătate

Fasolea, alimentul care susține producția de colagen și reduce colesterolul după 50 de ani; Beneficiile nutriționale ale 'aurului negru' pentru sănătate

Fasolea este un aliment cheie pentru sănătatea celor peste 50 de ani; aceasta contribuie la producția de colagen și ajută la reglarea nivelului de colesterol. Studiile arată că o dietă echilibrată, care include fasole, poate îmbunătăți calitatea vieții și poate reduce riscurile de boli. Fasolea este bogată în proteine vegetale și fibre, esențiale pentru menținerea masei musculare și sănătatea digestivă. De asemenea, consumul regulat de fasole poate diminua colesterolul LDL, cunoscut ca „colesterol rău”, prin promovarea excreției acizilor biliari. Aceasta reduce riscul de afecțiuni cardiovasculare, fiind o alegere nutritivă excelentă pentru persoanele în vârstă.

Citeste pe larg
logo footerlogo footer

Personalizează-ți știrile cu surse verificate, conținut relevant și informare eficientă.

©2023. Toate drepturile rezervate.