logo
diverse
Știri
Revista
Radar
Locale
Filtrează dupa dată
Dată

Curs Valutar

1 EUR = 4.9759

1 USD = 4.7742

Pagina principala

-

Concursul gastronomic D’ale Porcului a debutat cu echipe mai puține; Tradițiile culinare bihorene în centrul atenției

Concursul gastronomic D’ale Porcului a debutat cu echipe mai puține; Tradițiile culinare bihorene în centrul atenției

A XI-a ediție a concursului D’ale porcului a început în parcarea ERA Park, cu doar trei echipe din Bihor și alte trei din județe învecinate. Participanții au pregătit preparate tradiționale, inclusiv cârnați și caltaboși, din carcase de porc oferite de organizatori. Primarul din Tulca, Daniel Avrămuț, a evidențiat importanța promovării tradițiilor culinare românești. Juriul, format din bucătari profesioniști, a evaluat preparatele și a degustat pălinca adusă de echipe. Evenimentul continuă duminică cu o competiție între școli, companii și partide locale, culminând cu un concert al artistului Ionuț Fulea.

Citește pe larg
logo footerlogo footer

Personalizează-ți știrile cu surse verificate, conținut relevant și informare eficientă.

©2023. Toate drepturile rezervate.