Actualizat Vineri la ora: 07:22:24
Vineri, 25 Octombrie 2024
-
Ştiri la minut
|
Revista presei
|
BLACK FRIDAY
|
Alerte
|
LISTARE / DELISTARE PUBLICAŢII
|
Contact
Home
Actualitate
Advertising
Agricultură
Auto - Moto
Blog de Jurnalist
Blog de Sport
Blog de Vedetă
Blog Politic
Blogosferă
Comunicații
Culinar
Cultură
Diaspora
Diverse
Divertisment
Economie
Educație
Gadgets
Games
Internațional
Interne
Internet
Investigații
IT & C
Justiție
Legislație
Lifestyle & Monden
Mass - Media
Meteo
Opinii
Pentru Ea
Politică
PR & Evenimente
Reduceri și oferte
Religie
Resurse Umane
Sănătate
Smart TV
Societate
Sport
Știință
Turism
Interne
Bacteria „mâncătoare de carne” a apărut şi în România. Cum recunoaștem boala și cine e este expus riscului
Managerul Spitalului "Victor Babeş" din Bucureşti, Simin Aysel Florescu, semnalează o schimbare semnificativă în profilul pacienților din România.
Continuarea pe:
Adevărul
Articole corelate
Donarea de sânge. Ce beneficii are donatorul și cum poate salva vieți
Grecia sub zodia incendiilor forestiere și a caniculei. Turiști români: „Ne cred pe toți proști?”
Îngrijire monumentală – O experiență imersivă
Pe 15 iunie, românii vor alerga în Prima Cursă caritabilă cu Supereroi din România