logo
gastronomie
Știri
Revista
Radar
Locale
Filtrează dupa dată
Dată

Curs Valutar

1 EUR = 4.9759

1 USD = 4.7742

Pagina principala

-

Trucuri pentru a găti fasolea rapid și gustos; Ingredientul minune din bucătărie

Trucuri pentru a găti fasolea rapid și gustos; Ingredientul minune din bucătărie

Fasolea este un ingredient esențial în mesele românești de sărbători, dar fierberea ei poate dura ore întregi. Pentru a reduce timpul de gătire și a evita problemele digestive, se recomandă înmuierea ei prealabilă și utilizarea bicarbonatului de sodiu. Acesta ajută fasolea să fiarbă mai repede și previne balonarea. După fierbere, fasolea poate fi transformată într-o delicioasă fasole bătută, amestecată cu usturoi și ulei de dovleac sau măsline. Un amestec de ceapă călită cu boia dulce completează preparatul, oferindu-i un gust savuros. Această rețetă este perfectă pentru perioada postului și nu necesită mult timp de pregătire.

Citește pe larg
logo footerlogo footer

Personalizează-ți știrile cu surse verificate, conținut relevant și informare eficientă.

©2023. Toate drepturile rezervate.