Actualizat Sâmbătă la ora: 05:39:30
Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
-
Ştiri la minut
|
Revista presei
|
BLACK FRIDAY
|
Alerte
|
LISTARE / DELISTARE PUBLICAŢII
|
Contact
Home
Actualitate
Advertising
Agricultură
Auto - Moto
Blog de Jurnalist
Blog de Sport
Blog de Vedetă
Blog Politic
Blogosferă
Comunicații
Culinar
Cultură
Diaspora
Diverse
Divertisment
Economie
Educație
Gadgets
Games
Internațional
Interne
Internet
Investigații
IT & C
Justiție
Legislație
Lifestyle & Monden
Mass - Media
Meteo
Opinii
Pentru Ea
Politică
PR & Evenimente
Reduceri și oferte
Religie
Resurse Umane
Sănătate
Smart TV
Societate
Sport
Știință
Turism
Economie
Satele româneşti au ajuns la 426 de puncte gastronomice locale. Cum facem să ajungem la 4.000, adică în fiecare comună câte unu
Reţeaua de Puncte Gastronomice Locale (PGL), respectiv gospodării rurale ce pregătesc reţete tradiţionale şi pot să servească un număr mic de turişti, a ajuns la nivel naţional la 426 de entităţi.
Continuarea pe:
Ziarul Financiar
Articole corelate
Reportaj ZF. Centrul Capitalei, casă pentru oamenii străzii, cu spaţii abandonate, graffiti şi multă mizerie
Hidroconstrucţia, firma de construcţii specializată pe baraje care a făcut marile lacuri de acumulare, este în insolvenţă
Antreprenori locali. Dragoş Petrescu, grupul City Grill: Avem un an foarte bun, estimăm că vom finaliza cu 65 de milioane de euro afaceri
Bursă. Finanţe personale. De ce cresc numărul tranzacţiilor şi volumele atunci când bursa scade? „Panică. Sunt investitori care poate nu au înţeles pe deplin.“
Industria ciocolatei: au şanse 100 de mici artizani să umple un gol lăsat de fabricile mari?