Revista Presei PeScurt.ro
Actualizat Vineri la ora: 09:33:51
RSS Feed 

Economie

Stiri
 

Reportaj. Pâinea la ţest, gogoşile cu dulceaţă de lapte, olăritul şi 50 de producători locali au atras 10.000 de vizitatori la festivalul Suflet de România, de pe D­omeniul Regal Săvârşin

Mirosul de iarbă verde îm­binat cu cel de pâine la ţest, coaptă pe vatră, de gogoşi proas­pete, acoperite cu dul­cea­ţă cu lap­te, de câr­naţi şi slănină din Bucovina, de tele­mea de vacă sau de oaie din diferite colţuri ale ţării, a fost „amestecul“ pentru care circa 10.000 de români şi străini au venit la a doua ediţie a festi­valului Suflet de România, găzduit pe domeniul Regal de la Săvârşin din judeţul Arad în weekendul Floriilor.

Continuarea pe: Ziarul Financiar
Articole corelate