Actualizat Vineri la ora: 15:18:41
Vineri, 25 Octombrie 2024
-
Ştiri la minut
|
Revista presei
|
BLACK FRIDAY
|
Alerte
|
LISTARE / DELISTARE PUBLICAŢII
|
Contact
Home
Actualitate
Advertising
Agricultură
Auto - Moto
Blog de Jurnalist
Blog de Sport
Blog de Vedetă
Blog Politic
Blogosferă
Comunicații
Culinar
Cultură
Diaspora
Diverse
Divertisment
Economie
Educație
Gadgets
Games
Internațional
Interne
Internet
Investigații
IT & C
Justiție
Legislație
Lifestyle & Monden
Mass - Media
Meteo
Opinii
Pentru Ea
Politică
PR & Evenimente
Reduceri și oferte
Religie
Resurse Umane
Sănătate
Smart TV
Societate
Sport
Știință
Turism
Economie
FOTO Restaurante fără bucătari? Carmolimp intră pe nișa produselor gata preparate, cu ciorbă la pungă
Compania brașoveană CarmOlimp, pe piață din 1993, având în portofoliu o fabrică integrată de mâncare gătită, intră pe nișa restaurantelor cu intenția de a le livra produse gata preparate, necongelate.
Continuarea pe:
PROFIT.ro
Articole corelate
Industria de servicii alimentare din România depășește 6 miliarde euro. Piața de Food Delivery, a doua cea mai mare după consumul în restaurante
FOTO Circulația va fi deschisă pe o nouă Variantă Ocolitoare, legătură spre Băile Felix
Profit stabil pentru ING Bank România. Active în creștere cu 14%
Noi măsuri antievaziune au intrat în vigoare. Lista practicilor fiscale care sunt considerate infracţiuni a fost extinsă
ING Bank România a încheiat primul trimestru cu venituri de 877 milioane lei, în creştere cu 11%, şi un profit net de 347 milioane lei, similar cu cel din T1 2023. ”Se observă o tendinţă de creştere mai accelerată a depozitelor atrase faţă de creşterea p