Actualizat Sâmbătă la ora: 09:34:40
Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
-
Ştiri la minut
|
Revista presei
|
BLACK FRIDAY
|
Alerte
|
LISTARE / DELISTARE PUBLICAŢII
|
Contact
Home
Actualitate
Advertising
Agricultură
Auto - Moto
Blog de Jurnalist
Blog de Sport
Blog de Vedetă
Blog Politic
Blogosferă
Comunicații
Culinar
Cultură
Diaspora
Diverse
Divertisment
Economie
Educație
Gadgets
Games
Internațional
Interne
Internet
Investigații
IT & C
Justiție
Legislație
Lifestyle & Monden
Mass - Media
Meteo
Opinii
Pentru Ea
Politică
PR & Evenimente
Reduceri și oferte
Religie
Resurse Umane
Sănătate
Smart TV
Societate
Sport
Știință
Turism
Economie
Era bufetului suedez, la final? Soluțiile la care apelează un bucătar cu o stea Michelin
Risipa de alimente în hoteluri devine o problemă tot mai vizibilă, ridicând întrebări despre viitorul bufetului suedez, cunoscut pentru cantitățile mari de mâncare care ajung adesea la gunoi.
Continuarea pe:
PROFIT.ro
Articole corelate
EFE: Hunter Biden a decis să pledeze vinovat în procesul de evaziune fiscală, anunţă avocatul său
VIDEO Autostrada Sibiu – Pitești, primul tunel forat: „Constructorii sunt bine mobilizați, autostrada prinde contur”. Când va fi gata
Furnizorul de carburanţi Artoil din Timişoara a finalizat primul semestru din 2024 cu afaceri de 510 mil. lei, plus 9%
Reîntoarcerea Muzicii Baroce: O seară cu piese interpretate pentru prima dată
MET Group livrează cel de-al 100-lea transport de GNL la Terminalul Krk