Actualizat Sâmbătă la ora: 09:31:48
Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
-
Ştiri la minut
|
Revista presei
|
BLACK FRIDAY
|
Alerte
|
LISTARE / DELISTARE PUBLICAŢII
|
Contact
Home
Actualitate
Advertising
Agricultură
Auto - Moto
Blog de Jurnalist
Blog de Sport
Blog de Vedetă
Blog Politic
Blogosferă
Comunicații
Culinar
Cultură
Diaspora
Diverse
Divertisment
Economie
Educație
Gadgets
Games
Internațional
Interne
Internet
Investigații
IT & C
Justiție
Legislație
Lifestyle & Monden
Mass - Media
Meteo
Opinii
Pentru Ea
Politică
PR & Evenimente
Reduceri și oferte
Religie
Resurse Umane
Sănătate
Smart TV
Societate
Sport
Știință
Turism
Economie
De unde vine peştele care susţine creşterea pescăriilor şi a restaurantelor de pe litoral? „Servim în restaurantul nostru peşte de Marea Neagră, dar şi doradă şi biban cumpărat din Metro“. Asociaţia RomFish: Tot mai mult peşte de acvacultură este importat
Cu peşte de captură în scădere din pescuitul marin sau din ape interioare, dar şi cu producţie mică din acvacultură, România importă anual peste 100.000 de tone de peşte, potrivit ultimelor date din piaţă.
Continuarea pe:
Ziarul Financiar
Articole corelate
Bucureştiul rezidenţial în ultimii cinci ani: Apartamentele noi cu până la 90% mai scumpe
Construcţia primului tronson al Autostrăzii Timişoara-Moraviţa intră în procedură de licitaţie
Analiză Glovo: Românii au comandat pe litoral în sezonul estival cu 25% mai multe produse cu SPF
Azerbaidjanul negociază livrări de gaze în alte trei state europene
ADVERTORIAL PayPo lansează un nou serviciu BNPL: Plata în rate flexibile de 4 sau 6 luni