Actualizat Marţi la ora: 05:35:22
Marţi, 21 Martie 2023
-
Ştiri la minut
|
Revista presei
|
BLACK FRIDAY
|
Alerte
|
LISTARE / DELISTARE PUBLICAŢII
|
Contact
Home
Actualitate
Advertising
Agricultură
Auto - Moto
Blog de Jurnalist
Blog de Sport
Blog de Vedetă
Blog Politic
Blogosferă
Comunicații
Culinar
Cultură
Diaspora
Diverse
Divertisment
Economie
Educație
Gadgets
Games
Internațional
Interne
Internet
Investigații
IT & C
Justiție
Legislație
Lifestyle & Monden
Mass - Media
Meteo
Opinii
Pentru Ea
Politică
PR & Evenimente
Reduceri și oferte
Religie
Resurse Umane
Sănătate
Smart TV
Societate
Sport
Știință
Turism
Culinar
Cum faci cea mai bună piftie: ce carne alegi, când se pune usturoiul, cum o filtrezi să iasă clară
Piftia este un preparat nelipsit de pe masa de Sărbători, dar există câteva trucuri pentru ca ea să fie desăvârșită.
Continuarea pe:
Adevărul
Articole corelate
Cum faci cea mai bună piftie: ce carne alegi, când se pune uturoiul, cum o filtrezi să iasă clară
Plachie de crap la cuptor – usor si simplu de preparat
Secretul maionezei care nu se taie. Rețeta celebrului Jamie Oliver, ce ulei se folosește pentru un gust delicios
Ciuperci umplute cu carne de vitel
Cum faci cei mai buni cartofi prăjiți din lume, triplu gătiți. Cheful care i-a inventat a luat stele Michelin VIDEO