Actualizat Vineri la ora: 21:31:24
Vineri, 25 Octombrie 2024
-
Ştiri la minut
|
Revista presei
|
BLACK FRIDAY
|
Alerte
|
LISTARE / DELISTARE PUBLICAŢII
|
Contact
Home
Actualitate
Advertising
Agricultură
Auto - Moto
Blog de Jurnalist
Blog de Sport
Blog de Vedetă
Blog Politic
Blogosferă
Comunicații
Culinar
Cultură
Diaspora
Diverse
Divertisment
Economie
Educație
Gadgets
Games
Internațional
Interne
Internet
Investigații
IT & C
Justiție
Legislație
Lifestyle & Monden
Mass - Media
Meteo
Opinii
Pentru Ea
Politică
PR & Evenimente
Reduceri și oferte
Religie
Resurse Umane
Sănătate
Smart TV
Societate
Sport
Știință
Turism
Agricultură
Vinete umplute cu carne tocată și legume: se topesc în gură. Cum obții textura cremoasă și gustul desăvârșit
Vinetele umplute sunt un preparat delicios și versatil din bucătăria românească și nu numai, perfect pentru un prânz sau o cină consistentă.
Continuarea pe:
Realitatea TV
Articole corelate
Gogoșari în oțet fără fierbere. Rețeta care cucerește gospodinele: ingredientul secret care îi păstrează crocanți
Fermierul Gabi Corodeanu a început recoltatul la ceapă: Am investit peste 10.000 de lei/ha și vindem cu 2 lei/kg
Antreprenori locali. Cum se vede deficitul comercial prin ochii unui transportator: Aducem 30 de camioane săptămânal cu carne şi legume din import şi plecăm cu trei camioane cu pufuleţi şi salam
Pe 1 septembrie începe procesul pentru crearea unui nou mecanism pe care ministrul Agriculturii vrea să îl facă pentru a asigura 7 mil. hectare de secetă, cu ajutorul asigurătorilor. Până în prima zi din 2025, acest mecanism trebuie să fie funcţional. Gro
A fost publicat clasamentul celor mai nutritive verdețuri. Multe dintre cele mai folosite de români nici nu au ajuns în Top 10