Actualizat Vineri la ora: 01:26:11
Vineri, 25 Octombrie 2024
-
Ştiri la minut
|
Revista presei
|
BLACK FRIDAY
|
Alerte
|
LISTARE / DELISTARE PUBLICAŢII
|
Contact
Home
Actualitate
Advertising
Agricultură
Auto - Moto
Blog de Jurnalist
Blog de Sport
Blog de Vedetă
Blog Politic
Blogosferă
Comunicații
Culinar
Cultură
Diaspora
Diverse
Divertisment
Economie
Educație
Gadgets
Games
Internațional
Interne
Internet
Investigații
IT & C
Justiție
Legislație
Lifestyle & Monden
Mass - Media
Meteo
Opinii
Pentru Ea
Politică
PR & Evenimente
Reduceri și oferte
Religie
Resurse Umane
Sănătate
Smart TV
Societate
Sport
Știință
Turism
Agricultură
Potrivit unui STUDIU, carnea roșie crește de demență. Ce s-a observat la persoanele care au trecut la o dietă pe bază de nuci și legume
Un studiu preliminar a descoperit că riscul de demență a crescut cu 14% la persoanele care consumau aproximativ 30 de grame de carne roșie procesată pe zi, comparativ cu cei care mâncau doar trei porții […]
Continuarea pe:
Gândul
Articole corelate
AFIR ASTĂZI: Lista proiectelor eligibile pentru finanțare!
„Sandvișul-monstru” poate hrăni un sat întreg! Are 76 de metri lungime
Barbu: Vom produce în România alimente din materia primă de la fermierii noștri
Vinete pane în stil milanez, dar vegetariene - gătite la air fryer
Pesta Micilor Rumegătoare: 37 de focare active și 218.756 animale afectate. ANSVSA: Exportul continuă!