Actualizat Sâmbătă la ora: 15:29:47
Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
-
Ştiri la minut
|
Revista presei
|
BLACK FRIDAY
|
Alerte
|
LISTARE / DELISTARE PUBLICAŢII
|
Contact
Home
Actualitate
Advertising
Agricultură
Auto - Moto
Blog de Jurnalist
Blog de Sport
Blog de Vedetă
Blog Politic
Blogosferă
Comunicații
Culinar
Cultură
Diaspora
Diverse
Divertisment
Economie
Educație
Gadgets
Games
Internațional
Interne
Internet
Investigații
IT & C
Justiție
Legislație
Lifestyle & Monden
Mass - Media
Meteo
Opinii
Pentru Ea
Politică
PR & Evenimente
Reduceri și oferte
Religie
Resurse Umane
Sănătate
Smart TV
Societate
Sport
Știință
Turism
Actualitate
Rețeta de cozonaci a lui Păstorel Teodoreanu, simbolul tradiției și spaima gospodinelor
Rețeta de cozonaci a lui Păstorel Teodoreanu, publicată în 1933, a speriat gospodinele în perioada interbelică. Ce este unic la rețeta lui Păstorel Teodoreanu și ce ne spune despre tradiții?
Continuarea pe:
Newsweek Romania
Articole corelate
Cum îți surprinzi invitații la masa de Paște? Ramona Seserman: „Printre comenzile vedetă sunt cozonacii reinterpretați, cheescake-ul sau carrot cake-ul, o altfel de pască”
TU DECIZI. Dosar de candidat: Lucian Romașcanu, un ministru al culturii cu un limbaj colorat
Rețeta de cozonac pufos împletit, cu nucă și smântână. Cea mai bună rețetă de cozonac pentru masa de Paști
Forfotă mare în brutării și în cofetării, înainte de Paște. Se lucrează la foc continuu
7,2 milioane de cozonaci vor mânca românii de Paște. Ce se întâmplă cu cei expirați?