Actualizat Sâmbătă la ora: 09:28:22
Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
-
Ştiri la minut
|
Revista presei
|
BLACK FRIDAY
|
Alerte
|
LISTARE / DELISTARE PUBLICAŢII
|
Contact
Home
Actualitate
Advertising
Agricultură
Auto - Moto
Blog de Jurnalist
Blog de Sport
Blog de Vedetă
Blog Politic
Blogosferă
Comunicații
Culinar
Cultură
Diaspora
Diverse
Divertisment
Economie
Educație
Gadgets
Games
Internațional
Interne
Internet
Investigații
IT & C
Justiție
Legislație
Lifestyle & Monden
Mass - Media
Meteo
Opinii
Pentru Ea
Politică
PR & Evenimente
Reduceri și oferte
Religie
Resurse Umane
Sănătate
Smart TV
Societate
Sport
Știință
Turism
Actualitate
Ghimbirul în bucătărie, beneficii uriașe pentru sănătate
Condimentele sunt mai mult decât o aromă pe care o adăugăm mâncărurilor. Multe oferă, de asemenea, doze mari de antioxidanți, nutrienți, minerale și vitamine. Iar ghimbirul este de nelipsit în orice sezon.
Continuarea pe:
Jurnalul Național
Articole corelate
Pentru prima oară, un pacient care suferea de diabet a fost vindecat. Oamenii de știință chinezi au folosit terapia celulară
„O altă pandemie este absolut inevitabilă”. Avertismentului fostului consilier științific din UK
Fostul consilier științific din UK susține că o altă pandemie este „absolut inevitabilă”
De ce roșiile nu mai au gustul de altădată? Specialist: „Se apelează la fel de fel de tertipuri ca numărul de fructe să fie mai mare” / ”Este foarte greu să ajungi la un optim între perisabilitatea produsului respectiv și calitatea lui”
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”