Actualizat Sâmbătă la ora: 09:32:28
Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
-
Ştiri la minut
|
Revista presei
|
BLACK FRIDAY
|
Alerte
|
LISTARE / DELISTARE PUBLICAŢII
|
Contact
Home
Actualitate
Advertising
Agricultură
Auto - Moto
Blog de Jurnalist
Blog de Sport
Blog de Vedetă
Blog Politic
Blogosferă
Comunicații
Culinar
Cultură
Diaspora
Diverse
Divertisment
Economie
Educație
Gadgets
Games
Internațional
Interne
Internet
Investigații
IT & C
Justiție
Legislație
Lifestyle & Monden
Mass - Media
Meteo
Opinii
Pentru Ea
Politică
PR & Evenimente
Reduceri și oferte
Religie
Resurse Umane
Sănătate
Smart TV
Societate
Sport
Știință
Turism
Actualitate
Alimentele şi băuturile bogate în flavonoide, cum sunt fructele de pădure, ceaiul şi vinul roşu, pot reduce riscul de demenţă cu 28%, arată un studiu al Universității Queen din Belfast
Consumul mai multor alimente şi băuturi bogate în flavonoide, cum ar fi fructele de pădure, ceaiul şi vinul roşu, ar putea reduce riscul de demenţă... © G4Media.ro.
Continuarea pe:
G4Media.ro
Articole corelate
Pensionarii siderurgiști, revoltă după marea recalculare: zeci de oameni au ieșit miercuri în stradă
Un român a fost prins cu 28 de kilograme de cocaină. Ce pedeapsă va primi bărbatul
Cum să folosești pătrunjelul, pentru a oferi un gust unic mâncării. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit secretul
Ministrul ucrainean de Externe ne cere, la Bucureşti, să doborâm dronele şi rachetele ruse
Marcel Ciolacu, întrevedere cu ministrul de Externe de la Kiev: România continuă să susţină UCRAINA pe drumul său către pace şi libertate